Extremely special birthday!

De la iubire la ură nu este decât un pas.” Aşa se spune, nu? Dar se poate şi invers, oricât de aiurea li s-ar părea unora, se poate.

Nu am crezut că voi începe să mă înţeleg atât de bine cu cea pe care acum mmmm 5 ani o consideram rivala mea, cea pe care o uram ( de fapt e mult spus ură ). Am descoperit însă în timp că ne leagă multe, am descoperit N puncte în comun, N coincidenţe: primul din ele a fost numele: ea Alina Roxana eu Roxana Alina. Încă ni se pare totul ireal şi uşor ciudat datorită lucrurilor ce s-au întâmplat atunci şi celor din jur la fel iar asta pentru că nu am crezut nici o clipă că lucrurile se vor întoarce la 180 grade …  însă mi-e dragă rău această ciudăţenie şi mi-e dragă EA!

E genul de om pe care îţi doreşti să-l ţii aproape mereu, e genul de om care nu-ţi poate face rău, e puternică , ambiţioasă, zuză şi “suferă” crunt de empatie. E omul care îţi e aproape chiar şi atunci când nu ştie că trebuie să-ţi fie aproape, omul care mi-a ridicat moralul recent, persoana care mi-a fost aproape atunci când mă aşteptam mai puţin, atunci când alţii ar fi trebuit să-mi fie şi-a contat enorm iar pentru asta îi mulţumesc; pentru că m-a înţeles ( trecând prin aceleaşi lucruri ) ,pentru că m-a ascultat, pentru că fără să ştie mi-a pus un zâmbet pe mecluţă.

Trecând peste toate astea… azi e ziulica ei, zi în care nu vreau decât să o ştiu fericită aşa cum merită!!! Nu am să înşirui dorinţe de care probabil nici nu are nevoie şi-am să spun pe scurt : să ai parte de TOT ce îţi doreşti şi ce îţi lipseşte bulinule.

Happy B`day dude,

Love you!

” There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger and live just a little bit better. ” – she is one of those ppl.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Buxu says:

  La multi anisori! sa ramana la fel de frumoasa si plina de viata! big hug

 2. Eva says:

  Ce-mi place cand aud de prietenii atat de stranse si de sustinere, ajutor, zambet, mereu aproape. La multi ani prietenei tale si prietenia voastra sa ramana mereu la fel de puternica.

 3. Torden says:

  Imi place cum scrie prietena ta happy. La multi ani, si va doresc o prietenie lunga si frumoasa happy !

 4. Mihaela says:

  La multi ani prietenei tale!
  Am remarcat pe facebook pozele voastre frumoase si numele asemanatoare. happy

 5. Creve says:

  La mulți ani să aibă tiza ta tongue Tiză până la capăt laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.