GanoCafe Mocha Ganoderma

Nu ştiu câţi dintre voi aţi auzit de firma Ganoderma şi de produsele furnizate de aceasta.In primul rand, Ganoderma lucidum este supranumit regele plantelor cu proprietăţi curative sau ,,ciuperca nemuririi” şi se găseşte rar în flora spontană din regiunile tropicale, dar este cultivată în ferme specializate (cu păduri de foioase, cu arbori pe tulpină cărora cresc aceste ciuperci), în China(Lingzhi) şi Japonia(Reishi). Proprietăţile sale imunomodulatoare şi antiinflamatoare sunt binecunoscute din timpuri străvechi.
Ganoderma are capacitatea de a ne oferi o verificare medicală şi de a descoperi bolile ascunse în organism. Ea elimină apoi toxinele permiţând corpului să devină cel mai bun doctor care, prin intermediul sistemului imunitar natural, să trateze o întreagă gamă de boli.

Din fericire, acasă am dat peste o doamnă doctor foarte amabilă care, în urma unui consult, mi-a recomandat un produs din seria Ganoderma şi anume cafeaua sănătoasă Ganocafe – Mocha. Ştiu, vă sună la fel de amuzant cum mi-a sunat şi mie ” cafeaua sănătoasă ” …

Doamna respectivă mi-a spus aşa: Ganocafe Mocha este un excelent tonic cerebral ce sporeşte capacitatea de concentrare, vitalitatea, întăreşte sistemul imunitar şi poate fi recomandat persoanelor cu dezabilitati sau în cazuri post-operatorii. Eu exclam doar: este eeeexcelenta!! Ganocafe Mocha este un amestec de extract de Ganoderma Lucidum, boabe de cafea şi cacao; este o cafea solubilă ce are acelaşi gust ca şi o cafea naturală, îţi oferă un plus de energie şi este ideală pentru cei care ţin un regim. Deja mi-am achiziţionat 5 plictulete din care pot bea 2-3 ceşti.

Un pliculeţ conţine: Calorii: 108.64, Grăsimi totale 0.35 g, Colesterol 0 mg Sodiu (Na ) 45.64 mg,Calciu ( Că ) 37.52 mg, Fier ( Fe ) 0.25 mg, Potasiu ( K ) 219 mg, Fosfor( P ) 72.8 mg, Proteine 358 mg, Vitamina C 0.19 mg, Vitamina B3. Cofeină 5,6 mg /ceaşcă iar pretul variază, eu l-am luat cu 3 lei de la distribuitor.

Intenţionez să-mi achiziţionez o întreagă cutie de 15 pliculeţe când merg acasă pentru că după 3 plicuri consumate pot spune că mă simt mai bine fizic şi psihic şi NU, nu este o reclamă plătită, mascată etc.Sunt clar încântată mai mult pentru că are fiiix acelaşi gust ca şi o cafea naturală!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Torden spune:

  interesant happy. N-am auzit pana acum de asta…combinatie de ciuperci, cafea si cacao… am retinut bine? Merita incercat. happy

  • addicted spune:

   Da. Ai sa vezi ca gustul este IDENTIC cu al cafelei, bine.. cu al unui 3 in 1 dar exista si varianta Ganocafe Classic pe care chiar azi l-am incercat si e si mai bun. Merita incercat, poti inlocui cafeaua cu usurinta ..

 2. Peter spune:

  Uite că până acum n-am auzit de aşa ceva. Dar cât trăieşte, omu-nvaţă!

 3. Peter spune:

  Era să uit: la cât de dependent sunt de cafea, o voi încerca.

 4. Diana spune:

  Cafeaua e sănătoasă… dar în cantitate mică, nu cum beau unii 3-4 căni mari pe zi.
  Cred că și cafeaua asta, dacă bei un litru pe zi, nu e așa bună pentru organism. Și să ai prea mult calciu, potasiu, fier, fosfor în organism poate fi dăunător în timp, pentru că se acumulează și apar probleme. Sunt sănătoase în doza zilnică recomandată.

  • addicted spune:

   Ei mei cand lucrau ziua si noaptea ajungeau sa bea si cate 3 cani mari pe zi dar cu timpul s-au potolit iar mama de o luna bea GanoCafe classic care e un pic mai diferita si se beau cam 3 pliculete pe zi ca-s mai mici si zice ca se simte super.

 5. NightOn spune:

  Măi, am auzit și am și avut ocazia să o testez însă nu mi-a plăcut absolut deloc… Am auzit că ar fi mai sănătoasă… Oricum, deja în România foarte rar găsesc o marcă de cafea care să aibă aromă și gust.

 6. Cris-Mary spune:

  NU am auzit ..hmmm de incercat big grin

 7. gano spune:

  Ganoderma are capacitatea de a ne oferi o verificare medicala si de a descoperi bolile ascunse in organism. Ea va elimina apoi toxinele permitand corpului sa devina cel mai bun doctor care, prin intermediul sistemului imunitar natural, sa trateze o intreaga gama de boli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *