Vreau pe Marte

De fapt vreau să plec departe dar vorba lui Smiley ” undeva pe Marte ” ar fi cel mai bine. Nu mi-aş mai bate capul cu oamenii din jurul meu, cu indiferenţa lor, cu incapabilitatea lor de-a se ţine de cuvânt, de-aţi fi aproape mereu ,de-a te ajuta atunci când ai mai mare nevoie ,pe scurt – de a fi oameni!

Cu cât cunosc mai bine oamenii, cu atât iubesc mai mult câinii ” – bună replică,nu? Mai bine mă las muşcată de un câine decât de un om,aş trece mai uşor peste şi-n plus durerile fizice le suporţi mai uşor decât pe cele psihice!

Mă uit în jurul meu şi nu văd decât oameni care constant se schimbă sau mă rog, vorba unei prietene … nu i-am cunoscut eu aşa cum trebuie şi nu le-am văzut eu toate laturile. Unii se îndepărtează, alţii întind mâna către … alţii şi nu spre tine iar mai târziu când li se întorc toate îşi amintesc de cei pe care i-au lăsat în urmă, îi mustră conştiinţa şi se întorc în speranţa că ce-au lăsat nu este spart. Greşit! TOT ce faci lasă urme fie că îţi convine sau nu şi lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Şi da, TOŢI suntem de înlocuit, oricât de mult ne batem noi cu pumnul în piept şi spunem că nimeni nu-i de înlocuit .. chiar sunt/em.

Din moment ce pleci de atâtea ori ,din moment ce nu eşti acolo mereu ,din moment ce laşi o urmă, nimic nu va mai fi la fel, nu vă faceţi iluzii şi nu vă bazaţi pe ” aşa sunt prietenii, trebuie să înţeleagă! „dacă voi nu sunteţi în stare să fiţi PRIETEN şi în nici un caz nu pasaţi vina în tabăra cealaltă dacă voi sunteţi vinovaţi; asa daţi dovadă de laşitate şi ipocrizie.

Eu am înţeles prea mult prea multe dar m-am săturat , m-am săturat să duc vina altora în cârcă ,să trec peste şi să mă comport după o vreme ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu! Şi chiar de unora li se pare exagerat comportamentul nu-mi MAI pasă, a venit vremea să fiu şi EU egoistă şi să mă gândesc că-mi trebuie aproape persoane care să-mi ofere ce ofer nu să mă ţină ca pe un cal de cursă lungă şi să profite de faptul că se pot întoarce după 4 5 zile, o săptămână, două … NU! Consider că orice relaţie umană se menţine şi întreţine CONSTANT ,nu cu pauze de ” o zi da, 5 ba , azi îţi acord atenţie mâine si N zile mă sterg la … cu tine „etc. pentru că în timp inevitabil relaţia se pierde; şi să nu mă înţelegeţi gresit, nu vreau maximă atenţie ci să primesc cât ofer, mult sau puţin cât e dar… în fine  …

Vine toamna şi o dată cu ea vin şi schimbările. Nu credeţi? Staţi pe aproape. happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Paul spune:

  din pacate asa sunt oamenii..eu vreau pisica totusi ,nu caine smug…Si sa merg si eu pe marte smug laughing

 2. Peter spune:

  Ai o poziţie corectă. Cam aşa fac şi eu. Dar să plec pe Marte?!… N-am costumul potrivit! happy

 3. Creve spune:

  Curățenie de….toamnă laughing) Sau, toamna se numără….prietenii? laughing

 4. Buxu spune:

  Ma iei si pe mine pe Marte? sigh

 5. Cris-Mary spune:

  Ne tot ameninti cu schimbarile , eu sper sa ai puterea sa le infaptuiesti caci stiu ca nu e usor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *