Bitter cardiovasular. Al naibii BITTER!!

Nu am să întru în detalii și n-am să vă bat la cap cu ale mele afecţiuni cardiovasculare DAR le voi recomanda celor ce au probleme de ritm cardiac, hipertensiune arterială și/sau insomnii – Bitter cardiovascular. Printre acestea mai are și următoarele proprietăți:

– tonifica inimă și vasele de sânge; întărește pereții capilari ; stimulează circulația periferică ; depurează organismul de toxine, hipotensive, hipocolesterolemiante, antianemice, imunostimulent.

Mod de utilizare:

Uz intern – câte o linguriță de Bitter Cardiovascular dizolvat în ceai sau apă, înainte de masă și una după masă, de 3 ori pe zi, în cure de 6 săptămâni.

Persoanele care nu au voie să consume alcool vor dizolvă bitterul în apa sau ceai fierbinte, lăsând 5-10 minute să se evapore alcoolul sau acest produs se poate înlocui cu Bitter Cardiovascular capsule.

Uz extern : frectii, masaje, comprese.

Eu iau deja de o săptămână și îmi e mai bine, nu mai am insomnii, amețeli, dureri intercostale și nici tensiunea nu o mai ia razna! Singura problemă este starea de după ce îl ” servești ” Bitter-ul conține alcool etilic din cereale ceea ce înseamnă că te cam ia cu…. amețeală. Să nu credeți că veți merge pe drum pe deal însă să vă așteptați la o stare de bine, de relaxare și de amețeală. Deci, mare grijă, îl folosiți DILUAT în apa sau ceai!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. Lilly says:

  prin anii 90 a fost in mare trend bitterul

  • addicted says:

   Mi-a zis si mama asta cand i-am spus ca mi s-a recomandat asta. E bun oricum de luat chiar de nu suferim de una din “bolile” de mai sus.Preventiv..

 2. Gavriloi Adina-Mirabela says:

  I-auzi,deci te ameteste…Hmm,oare eu nu am ceva probleme…?Ca vreau si eu sa ma relaxez,glumesc.Acum serios stiu ca are multe beneficii,bunicul meu folosea.

  • addicted says:

   Ma sa stii ca starea asta mi incepe sa-mi placa laughing dar nu atat de mult incat sa-mi doresc sa iau o perioada lunga de timp. Am un tratament de 6 sapt.si apoi stop!

Leave a Reply

Your email address will not be published.