Bitter cardiovasular. Al naibii BITTER!!

Nu am să întru în detalii și n-am să vă bat la cap cu ale mele afecţiuni cardiovasculare DAR le voi recomanda celor ce au probleme de ritm cardiac, hipertensiune arterială și/sau insomnii – Bitter cardiovascular. Printre acestea mai are și următoarele proprietăți:

– tonifica inimă și vasele de sânge; întărește pereții capilari ; stimulează circulația periferică ; depurează organismul de toxine, hipotensive, hipocolesterolemiante, antianemice, imunostimulent.

Mod de utilizare:

Uz intern – câte o linguriță de Bitter Cardiovascular dizolvat în ceai sau apă, înainte de masă și una după masă, de 3 ori pe zi, în cure de 6 săptămâni.

Persoanele care nu au voie să consume alcool vor dizolvă bitterul în apa sau ceai fierbinte, lăsând 5-10 minute să se evapore alcoolul sau acest produs se poate înlocui cu Bitter Cardiovascular capsule.

Uz extern : frectii, masaje, comprese.

Eu iau deja de o săptămână și îmi e mai bine, nu mai am insomnii, amețeli, dureri intercostale și nici tensiunea nu o mai ia razna! Singura problemă este starea de după ce îl ” servești ” Bitter-ul conține alcool etilic din cereale ceea ce înseamnă că te cam ia cu…. amețeală. Să nu credeți că veți merge pe drum pe deal însă să vă așteptați la o stare de bine, de relaxare și de amețeală. Deci, mare grijă, îl folosiți DILUAT în apa sau ceai!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Lilly spune:

    prin anii 90 a fost in mare trend bitterul

  2. Gavriloi Adina-Mirabela spune:

    I-auzi,deci te ameteste…Hmm,oare eu nu am ceva probleme…?Ca vreau si eu sa ma relaxez,glumesc.Acum serios stiu ca are multe beneficii,bunicul meu folosea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *