Crezi că mă cunoşti?

Nu, nu mă cunoşti……..

De multe ori sunt egoistă și rea, dar întrebarea e: cine nu este? Nu sunt perfectă și nici nu voi fi, să îți spun sincer, sunt mândră de asta!! SUNT EU –  prea melancolică dar NU pesimistă, ba chiar optimistă! Nu-mi plac dramele deși mă urmăresc la fiecare pas, nu-mi place să mă complic când lucrurile sunt deja complicate, ÎNCERC să nu mă uit înapoi deși este inevitabil; nu mă desconsider, nu mă judec și nu judec pe nimeni, nu mă laud și nu sunt cea mai sinceră persoană – cine este?

În fiecare zi învăț ceva! Am învățat că prietenii adevărați există doar că trebuie să știi să-i recunoști; am învățat că trebuie să-ți pui o limită  pe care uneori, ( din păcate – din prostie /naivitate ) o depășești; am învățat că pentru oricine există speranță; am realizat că cel mai bine știu să greșesc și că din greșeli învăț dar cu toate astea le repet….

Am învățat să mă iubesc, să-mi ascult instinctele, să iubesc, să urăsc, să iubesc și să urăsc în același timp; am învățat să iert, să cer iertare, să mă înjosesc și să înjosesc la rândul meu. Am învățat că a fi darnic nu este o calitate ci un defect…. Am învățat să fiu tare și să zâmbesc chiar dacă înăuntrul meu era dezastru!

Am învățat să TRĂIESC și continui să învăț.

You can't live a positive life, with a negative mind!

poza

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Roscata says:

  OMG!!! U ARE EXACTLY LIKE ME surprise

 2. Diana says:

  happy Frumos spus. Draga mea, sper sa evoluezi spre ceea ce iti doresti tu mai mult happy Sa fii fericita, orice ar fi happy
  Imi place partea cu ‘INCERC să nu mă uit înapoi deși este inevitabil; nu mă desconsider, nu mă judec și nu judec pe nimeni, nu mă laud și nu sunt cea mai sinceră persoană – cine este?’

  happy De luat aminte sa fac si eu la fel kiss E super daca iti reuseste asta, eu abia de acum caut sa fac ca tine happy

 3. nICO says:

  ” You only live once. But if you work it right, once is enough! ” winking Asa ca bucura-te de viata, cu bune si cu rele!

  Imi place mult descrierea, esti cam ca mine! laughing)

 4. Important este ca noi să fim mulțumiți de faptele noastre, fără să ne gândim la alții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.