Din loc in loc

 De mai bine de o saptamana am parasit cuibul “capitalist” si am plecat pe meleaguri deloc straine – acasa. Marturisesc ca ne era dor sa fim intampinati de cineva acasa si nu oricum ci cu imbratisari calde, iubire, dor si…. MULTE cadouri, de toate felurile. Cum e la moda laudatul spun c-am mai bifat ceva ce-mi doream mult de ziua mea + dulciuri ce ne vor ajunge mai mult ca sigur cateva luni bune. Suntem norocosi, nu am ce spune! big grin Avem parinti ce cred ca ne vor rasfata si la 50 ani +. Din fericire, nici ei nu scap de rasfatul nostru pe care il merita cu varf si indesat!

Las laudatul in seama cui stiu ca se pricepe MULT mai bine si trec la faptul ca mi-s un titirez aiurit. Nepotica scumpa si alintata a inceput de cateva saptamani sa mearga si suflu in zile sa treaca mai repede sa ajung acasa la parinti sa o vad!!! Nu va mai plictisesc cu entuziasmul meu dar anunt ca voi fi mai putin prin preajma, imi voi onora doar “serviciul” pentru ca de asta nu scap oriunde as merge si o voi mai lasa la carma blogului pe Ioly. Articolele ce vor fi scrise de ea vor fi “emblemate” cu : guest.

Sa aveti o saptamana excelenta.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Ms Pink says:

  Sa te distrezi papusha, si sa ai parte de zile linistite in sanul familiei. Ma bucur ca ai lasat altor persoane job-ul de a se lauda MULT asa cum stiu ele mai bine, pentru ca daca mai vorbeai mult de dulciuri imi crestea glicemia.
  Ai grija de tine!! kiss

  • addicted says:

   Mi-am permis un strop sa calc pe langa,poate observa si altii ca e aiurea sa te lauzi cu/din nimicuri.
   Saru mana papusa,sa ne vedem cu bine la bucale cand revenim!kiss

 2. Ms Pink says:

  Precum proverbul “e greu sa vezi barna din ochiul tau”, stii bine ca e greu sa iti dai seama ca gresesti in momentul in care te lauzi cu ceva ce tie ti se pare interesant, desi nimeni nu te baga in seama. Nu-ti mai framanta nervii, doar stii ca nu merita!
  Distractie placuta cu nepotica! big grin Te pup cu drag! kiss

 3. Ms Pink says:

  Sa nu te incerce, ca eu sunt aici ! big grin doar conversam pe telefon in fiecare zi. Mai ales ca acum o sa am nevoie de niste sfaturi ca vreau sa demarez proiectul in curand. Oricum cand veniti in Bucuresti, ne facem program de iesit in fiecare weekend, clar. Nu se mai poate altfel. love struck

 4. Ms Pink says:

  Are B. pentru noi o sesiune speciala, pe care si-o doreste de mult laughing

 5. Ms Pink says:

  In cazul asta, atunci cand va intoarceti, punem planul la bataie big grin apropo de asta, voi cand va intoarceti?

 6. vienela says:

  Mi-ai starnit curiozitatea, asa ca raman pe aproape.
  Ce bucurie am simtit si eu cand Ionut a facut primii pasi singur…

 7. Cris-Mary says:

  Ce te mai distrezi acasa, am vazut eu big grin Nu pot decat sa ma bucur pentru tine dar avem un problem … m-a cam luat dorul de tine big grin

 8. Mihaela says:

  Distractie placuta si felicitari pentru nepotica ta! happy Am fost si eu in vacanta, mai urmeaza una acusi, pe care o astept cu nerabdare…pentru ca apoi urmeaza cu adevarat greul, va fi un an…super greu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.