8 Martie se apropie, aveti idei de cadouri utile pentru femei?

 8 Martie se apropie, e chiar la colt, asadar barbatilor… Aveti idei de cadouri pentru femei? Daca sunteti asa cum cred eu, aiuriti si in pana de idei de cadouri practice si utile pentru 8 Martie, as vrea sa va vin nitel in ajutor.

Ce cadouri frumoase si utile sa oferiti de 8 Martie

1. Flori, flori, flori.

8 Martie este de neconceput fara flori; viu coloratele lalele, zambile, narcise, frezii aromatice, trandafiri, orhidee si gerbera in buchete sau unul cate unul. Vei multumi mereu o femeie, oferindu-i flori.

2. Parfumuri si produse de make up 

Femeilor le place sa se fardeze si sa se parfumeze, pentru ele in primul rand, prin increderea lor, etc., prin urmare.. un produs de make-up si/sau un parfum, sunt mereu bine venit. E de ajuns sa trageti cu ochiul la produsele iubitei/mamei, et voila, stiti ce sa le luati. Eu recomand cu draga inima si mare sinceritate produsele Vichy si NYX.

3. Tratamente de infrumusetare

Tratamentele vor fi apreciate de fiecare femeie. Ofera-i un voucher pentru tratament de infrumusetare la SPA-ul mult iubit. Acesta va dubla placerea in alegerea procedurilor si procedurile propriu-zise.

4. Oferiti-i o zi libera!

Elibereaza femeia de munca si problemele casnice. Las-o sa se odihneasca si sa se bucure de cartea preferata, emisiunea TV, sau de o baie relaxanta. In aceasta zi, aveti voi grija de micul dejun, de pranz si cină; de copii si gospodarie.

Internetul este plin cu sugestiile cele mai frumoase de cadouri de 8 Martie, si puteti alege cadoul perfect pentru o femeie,chiar si fara a va parasi munca de birou sau sa umblati prin magazine, cu toate acestea eforturi, atentia si sinceritate vor fi evaluate chiar mai mult decat orice cadou de lux.

De 8 Martie lasa femeia sa simta ca e cea mai importanta si uimitoare persoana din viata ta!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Natalia spune:

    Sincer? Prefer o zi de leneveala, acasa in confortul meu, fara sa am nici o grija in ziua aia, si asta sper sa primesc laughing Lucruri materiale imi pot lua si eu.

  2. Formatia Bucuresti spune:

    in mod clar, florile nu trebuie sa lipseasca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *