PUDRA MOZAIC AVENE COUVRANCE PENTRU TENUL SENSIBIL

Pudra Mozaic Avene Couvrance pentru pielea sensibila. Review

 Pe langa achizitionarea mult iubitei ape termale Avene, am trecut de curand la inca un produs a-l acestui brand, la pudra Mozaic Avene Couvrance, varianta translucenta, special conceputa pentru pielea sensibila, si nu planuiesc sa revin la cele dinainte.

Sunt mai bine de 2 ani de cand folosesc numai produse dermato-cosmetice, si asta pentru ca am inceput literalmente sa dau crezare in ceea ce fac pentru tenul nostru, in special pentru cel sensibil. 

Pudra Mozaic Avene Couvrance pentru pielea sensibila

Couvrance este o linie completa de produse de machiaj Avene, special concepute pentru tenurile sensibile si reactive. Practic, este un adevarat kit de beauty ce nu ar trebui sa lipseasca din „arsenalul” doamnelor si domnisoarelor cu tenul sensibil, ca al meu.

Din aceasta gama fac parte stick-urile corectoare cu grad mare de acoperire, fondurile de ten cu formule adaptate tenului sensibil dar si celui normal-mixt, mascara cu toleranta ridicata, si pentru fixarea machiajului, pudrele Mozaic.

Pudrele mozaic Avene Couvrance le gasiti in doua tipuri. Pudra Mozaic Bronzanta, care poate fi folosita si pentru fixarea machiajului dar cat si ca blush. Cea Mozaic translucida este pentru tenul deschis la culoare si matifiaza si ofera luminozitate. Este de altfel si cea pe care o folosesc eu in prezent, astfel ca am sa va spun mai multe vorbe despre ea.

Pudra Mozaic Avene Couvrance este o pudra compacta multicolora, care, dupa cum spuneam si mai sus, matifiaza tenul, reduce luciul si fixeaza machiajul. Textura pudrei este foarte naturala, este simplu de aplicat, are putere medie de acoperire si se poate aplica atat cu pensula cat si cu un buretel.

Avene Couvrance mozaic translucida

Pe prospect am observat ca are un minim de ingrediente, nu are parfum, nu are parabeni, este un produs hipoalergic, non-comedogen si este lipsit de conservanti. Toate acestea fac produsul ideal pentru tenul sensibil.

Pentru mine aceasta pudra este indispensabila! O iau cu mine in geanta, peste tot pentru ca imi tine cu succes in frau excesul de sebum si nu-mi transpira fata, cum se intampla la celelalte pudre folosite. Nu-mi dau seama de ce am stat atata timp sa o cumpar… dar ma bucur ca am facut-o acum, cand afara e atat de cald si cand am cea mai mare nevoie de o pudra care nu incarca tenul si poate fi folosita si ca atare, dar si peste fondul de ten.

 Pudra Mozaic Avene Couvrance translucida o gasiti in farmacii, cu preturi incepand de la 63 RON ( Farmacia Tei ) dar si online cu preturi de la 71 RON.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Anonim spune:

    de incercat, produsele de la avene sunt bune happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *