Eau Thermale Avène Sun Care

Ce produse cu factor de protectie TREBUIE sa folosim vara. PROTEJEAZA PE CAT IUBESTI!

 Pornind de la premisa ca doar vara ar trebui sa folosim produse cu factor de protectie, va reamintesc ca nu este asa! Soarele este benefic, si da, poate parea inofensiv primavara, toamna sau iarna dar NU! El ne poate afecta atat vara cat si de-a lungul celorlalte 3 anotimpuri.

De aceea, trebuie sa stim ce produse cu factor de protectie TREBUIE sa folosim intregul an, cu precadere acum, vara!

Eu raman fana produselor Eau Thermale Avène Sun Care caci ele sunt singurele care au dezvoltat produse de protectie solara cu eficacitate si stabilitate de LUNGA durata. Am sa va enumar mai jos cateva din produsele cu factor de protectie Avene din noua gama care vin si cu un nou design. Ergonomia ambalajelor s-a imbunatatit, tubul este prevazut cu o pompa dozatoare, flacoanele fiind acum mai usor de utilizat.

Eau Thermale Avène Sun Care: complexul de protecţie Sunsitive®

Acesta protejează împotriva leziunilor ADN la nivel celular, oferă protecție UVA – UVB ridicată, conține Apă termală Avène, cunoscută pentru proprietăţile sale calmante şi anti-iritante. De asemenea, numărul scăzut de filtre asigură o toleranță optimă a produselor, formulele acestora fiind foarte rezistente la apă, iar textura lejeră nu lasa urme albe la aplicare.

Un nou complex de ingrediente anti-oxidante oferă o protecție celulară mai puternică împotriva fenomenelor oxidative: PRETOCOPHERYL (precursor de Vitamina E) are o difuzie lentă și un efect rezervor, iar TIALIDINA (precursor al aminoacizilor), un complex antioxidant ce oferă o protecţie celulară complexă şi îmbunătăţită împotriva radicalilor liberi.

Produsele de fotoprotecţie  Eau Thermale Avène Sun Care sunt formulate astfel încat  sã ofere protecţie optimã pentru pielea sensibilã iar impactul asupra ecosistemului marin sã fie minim.

factor de protectie avene

Eau Thermale Avène Sun Care oferă acum Senzația NUDE SKIN: te simți ca și cum pielea ta ar fi complet liberă.

Explicația stă în noua generație de Dioxid de Siliciu din compoziție, care permite absorbția atât a perspirației, cât și a sebumului. Rezultatul este senzația NUDE SKIN, fără reziduuri pe piele, cu o acțiune imperceptibilă și oferind o senzație confortabilă.

Gama de protectie solara de la Avene (portocalie, minerala)

Produse cu SPF 50+

 • Cremă SPF 50+, Emulsie SPF +50, Spray cu SPF 50+, Loțiune SPF 50+
 • Loțiune pentru copii SPF 50+, Spray pentru copii SPF 50+, Reflex solar pentru copii SPF 50+
 • Reflex solar SPF 50+, Cremă nuanțatoare cu SPF 50+, Emulsie Cleance SPF 50+
 • Stick pentru zone sensibile SPF 50+, Îngrijire solară anti-îmbătrânire SPF 50+
 • Gama minerală (cu filtre minerale): cremă, compact, cremă zone sensibile

Crema Fluid Dry Touch a intrat deja in rutina mea zilnica si va spun cu sinceritate ca am testat-o cu emotii. Din fericire, este un produs exceptional pentru ten, nu lasa acea pelicula alba enervanta, intra repede in piele si poti folosi apoi linistita crema de zi si machiaj. Nu afecteaza cu nimic!

SPF 30

 • Cremă SPF 30, Spray SPF 30, Loțiune SPF 30, Ulei de protecție solară  SPF 30, Cleanance SPF 30, Stick pentru buze SPF 30, Cremă nuanțatoare  SPF 30

Gama fără expunere la soare – îngrijire solară:

 • Loțiune reparatoare după expunerea la soare  – Oferă o senzație de prospețime instantanee, calmează pielea  iritată și are un efect hidratant
 • Autobronzant  hidratant  – Textura mătăsoasă sidefie contribuie la obținerea unui  bronz natural și de lungă durată. Formula este extrem de hidratantă, oferind pielii o senzație de catifelare.

Puteti afla mai multe informatii despre Avène Sun Care pe paginile oficiale :

 • www.eau-thermale-avene.ro
 • www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania
 • www.instagram.com/eauthermaleaveneromania

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Natalia says:

  le recomand si eu. folosesc de multi ani doar avene inclusiv apa termala

 2. Denisa says:

  Pana acum foloseam doar cele de la Gerovital. Le voi incerca totusi si pe acestea. Am o mare problema cu soarele, ma iubeste rosie ca racul laughing))

 3. Eu am fost de 1 mai la mare fara nicio solutie la gandul ca nu va fi atat de cald incat sa fac plaja si m-am intors rosie, prajita pe toate partile.

 4. Irina says:

  Nu am folosit aceste produse, dar trebuie să îmi cumpăr și eu produse cu factor de protecție.

 5. Imi place mult aceasta gama si eu o folosesc din cand in cand!

 6. Nu am folosit gama pentru protectie solara, in schimb apa termala din gama Avene imi place mult.

 7. Anca says:

  Chiar cautam un astfel de produs, mersi pentru recomandare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.