De ce are nevoie părul vopsit de un regim de îngrijire specială?

Ne dorim să avem o podoabă capilară sănătoasă, în orice fel de condiții, chiar și după ce l-am tratat chimic sau l-am vopsit de nenumărate ori. Putem avea asta, însă părul tratat și vopsit are nevoie de un regim de îngrijire specială. Părul vopsit are nevoie de protecție si de produse de styling personalizate tocmai pentru a-si păstra vigoarea culorii cat mai mult timp.

Cum se schimbă culoarea?

”Ei bine, află că există 3 dimensiuni ale modificării culorii părului: decolorare, transformarea culorii și prospețimea acesteia. Acestui status i se adaugă razele UV și căldura soarelui.”, punctează Arabella Zadic, specialist SP.

Acțiunea razelor solare se poate manifesta în mai multe moduri, incluzând pierderea culorii și a rezistenței părului, dar și asprirea acestuia. Azi, brandul de produse profesionale SP înglobează tehnologii 3D, care au la bază extracte prețioase, filtre UV și combinații de Panthenol, ceară de albine și Polyquaternium 7.

Ce avantaje ai dacă le folosești?

 Tehnologiile de ultimă oră care se află la baza produselor SP oferă o protecție tridimensională părului prin păstrarea intensității, strălucirii și prospețimii culorii pentru o durată mai mare de timp.

Top extracte prețioase

În produsele SP, poți regăsi multe extracte de top, însă iată un top 3 ale celor mai calitate

  • Extract de perlă pentru o strălucire de top.
  • Extract din Frunze de măslin – antioxidant ce protejează culoarea împotriva decolorării.
  • Extract de Cașmir – este un ingredient obținut prin hidroliză din parul unei capre de munte Chyangra ( părul ei se foloselte la eșarfele Pashmina). Acest extract ajută la netezirea suprafeței părului ceea ce intensifică strălucirea.

Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.