Metique Tea Tree anti acnee

Cum scapi de acnee cu Metique Tea Tree

 Cum scapi de acnee cat mai repede si fara pete? Intrebarea ce sta pe buzele tuturor celor care se confrunta cu probleme juvenile ale tenului, desi-s trecuti de 30 de ani. Ca si mine de altfel.

Intrebarea a stat si pe buzele mele, pana acum ceva timp cand am descoperit uleiul de arbore de ceai de care v-am mai povestit intr-un articol anterior. Tocmai, in ideea faptului ca stiu ce poate face un astfel de ulei esential, am cautat produse ce au in compozitie Tea Tree ( ulei de arbore de ceai ), si am dat de Metique – Tea Tree.

Cum scapi de acnee cu Metique Tea Tree

Nu luati randurile ce urmeaza ca un advertorial, ci ca o recomandare cat se poate de sincera, ce vine din partea unei persoane care se confrunta cu probleme ale tenului de cand se stie. Vorbim totusi despre produse 100% naturale, ce fac tenului numai bine, nicidecum nu va veti pomeni cu reactii precum explozii de cosuri sau mancarimi, cum se intampla in cazul produselor ce contin chimicale si/sau parabeni.

In primul rand, sa va spun, din nou, cate ceva despre uleiul esential de arbore de ceai.

Uleiul de arbore de ceai are un continut mare de terpene, mai ales de 4-terpinol, considerat un antiseptic bland, non-iritant pentru piele, dar extrem de eficient, care ucide efectiv bacteriile si ciupercile. Uleiul este un antiseptic, antifungic, antibacterian, antinflamator si antiviral, care are caracteristica unica ca restabileste flora bacteriana normala a pielii si vindeca pielea fara a afecta cresterea normala a celulelor si tesuturilor.

In produsele Metique Tea Tree ,dupa cum ati intuit, intalnim ca element principal uleiul de arbore de ceai. In gama Metique aveti produse de ingrijire de la tonic facial, la sampon si produse pentru intreaga familie, in functie de necesitatea fiecaruia.

Eu am optat pentru setul Metique Tea Tree anti-acnee ce contine produse pe care le-am folosit zilnic, timp de mai bine de o saptamana, pentru a va putea spune cu exactitate ce fac aceste produse pentru tenul meu.

metique tea trea produse cosuri

Astfel ca, am testat:

  • Spuma de curatare cu 2% tea tree
  • Toner facial cu 1% tea tree
  • Crema hidratanta cu 1% tea tree
  • Antioxidant Tea Tree Oil 4.99%

Spuma de curatare nu contine doar ulei de arbore de ceai ci si vitamina E naturala si ulei de macadamia. Textura este spumoasa si nu-i nevoie de o cantitate mare de produs pentru a acoperi toata fata. Este primul produs pe care il folosesc la trezire. Il aplic pe fata, il las 5 minute cat ma spal pe dinti sa intre in piele, si apoi il dau jos cu apa calduta. In primul rand am observat ca imi desfunda porii si-mi lasa pielea curata si catifelata, deasemenea, ajuta si prevenirea acneei si a petelor.

Metique Tea Tree anti acnee

Tonerul facial il folosesc imediat dupa spuma de curatare. Si acesta contine Vitamina E naturala, dar si aloe vera si 0.1% organic melisa (roinita). Cum folosesc? Ca orice toner. Pun produs pe o cotoneta si tapotez usor pe toata fata, evitand zona sensibila a ochilor. Contrar asteptarilor mele, este un toner foarte bland cu tenul si anti iritant. Hidrateaza zonele uscate si matifieaza zona T. Este ideal pentru tenurile predispuse la acnee si cele patate!

Crema hidratanta este urmatorul produs folosit. Aceasta contine extract de copaiba, ulei de macadamia, melisa (roinita), si vitamina E naturala. In primul rand va atentionez ca este necesar doar o pompita de crema, sa nu puneti ca mine cu generozitate, caci faceti risipa. Crema are o textura foarte usoara iar la contactul cu pielea veti observa ca se face ca o spuma ce imediat intra in piele si este absorbita. Nu lasa acea senzatie de ten gras si lipicios, nici o secunda. Hidrateaza foarte bine tenul si-i confera luminozitate, dar aveti grija, nu poate fi folosita si ca baza de machiaj.

crema hidratanta metique tea tree

Antioxidant Tea Tree Oil 4.99% este preferatul meu! Contine 4.99 % ulei de arbore de ceai, aloe vera, vitamina E, vitamina C, extract seminte de struguri.

Dupa cum ziceam este preferatul meu, dar de ce? Pentru ca la aplicarea locala, direct pe inamici, ii distruge cat ai zice ” noapte buna „. Sunt efectiv indragostita de acest produs, arborele de ceai aplicat local, usuca, cosul, curata locul respectiv si nu te lasa cu pete. Deasemenea, poate fi introdus si in cremele preferate. Va recomand cu toata sinceritatea sa aveti un astfel de produs in casa pentru ca este un remediu nu doar pentru cosuri ci si pentru zgarieuri, intepaturi de insecte, pete si chiar si fire de par crescute pe sub piele!

Setul Metique Tea Tree anti-acnee chiar duc impreuna o lupta impotriva cosurilor si petelor. Ca si concluzie, cu aceste 4 produse am reusit intr-o saptamana sa ofer luminozitate tenului, sa opresc secretia de sebum si sa-mi tratez cosurile ce-si faceau subit aparitia dar si petele. Sunt incantata!

Daca vreti sa il achizitionati il gasiti AICI.  Pe site-ul Tea Tree gasiti si produse pentru par cu ulei de arbore de ceai, dar si produse pentru ingrijirea intima si chiar si solutii pentru pielea sensibila pentru persoanele care sufera de psoriazis.

Recomand, recomand, reeeecomand! Ma repet cu incantare.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Anonim spune:

    Atentie si la faptul ca usuca pielea uleiul de arbore de ceai daca e folosit prea mult si prea des

  2. Ioana Ciont spune:

    Am și eu probleme cu coșurile, again sad Mi s-au terminat câteva produse The Ordinary și momentan sunt stoc epuizat cam peste tot. Acum tot încerc să găsesc „înlocuitori”, dar nu știu încotro să mă îndrept. Ce-i drept, arborele de ceai n-a avut niciodată efect deosebit pentru mine, am observat că acidul salicilic funcționează mai bine.
    Nu e ușor cu acneea asta, mă bucur că la tine s-au observat schimbări happy

    • addicted spune:

      Mi-am luat si eu 3 produse The Ordinary si nici unul din ele, desi destinate tenului cu probleme, nu mi-au facut bine… Mi-am luat si primerul mult laudat si mi se pare ca mai degraba infunda porii si duce la aparitia comedoanelor albe. Astfel ca, il folosesc doar pe pleoape si face o treaba buna cu fardurile. laughing Macar i-am gasit utilitate! Ma bucur ca tie-ti fac bine, aici la Farmacia Tei mereu le gasesti in stoc.
      Eu fara arbore de ceai in casa nu stau. Desi mirosul este teribil, efectele sale sunt… wow pentru inamicii mei. laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *