Produse cosmetice pe care NU ar trebui sa le folosim vara

Vara inca nu-i dusa, astfel ca recomandarea de produce cosmetice pe care nu trebuie sa le folosim in anotimul acesta inca va prinde bine.

In caz ca nu stiati de ce va transpira atat de tare fata, de ce apar eruptiile si micutele bubite, aflati ca de vina ar putea fi si produsele cosmetice, aparent potrivite tenului nostru dar pe care nu ar trebui sa le folosim deloc vara. Vara ar fi ideal sa nu ne incarcam prea tare tenul si doar sa-l lasam sa ” respire „.

Produse cosmetice pe care NU ar trebui sa le folosim vara

Produse pe baza de ulei

Daca aveti tenul gras/acneic in nici un caz sa nu folosit produse cosmetice pe baza de ulei. Indiferent ca aveti tenul gras, mixt, uscat, cautati sa folositi creme care nu contin ulei. De asemenea, lotiunile cu SPF trebuie sa fie tot fara ulei.

Crema de fata cu, consistenta grasa

Acest produs cosmetic nu se impaca prea bine cu, canicula si nici cu umiditatea din aer. Nu va face decat sa iti transpire tenul mai grav si sa iti faca machiajul sa curga. Aplicati o crema lejera, ce intra repede in piele si nu lasa pelicula grasa pe ten.

 Iluminator

Desi tindem sa tragem spre acest produs pentru un look glam, gresim mult. Iluminatorul nu va oferi in nici un caz un aspect natural, ba dimpotriva, ofera luciu si incarca inestetic tenul. Daca ai pielea grasa, cu atat mai mult ar trebui sa eviti sa folosesti acest tip de produs cosmetic.

Rujul mat

Oricat de mult ne-ar placea un astfel de ruj, la temperaturi foarte ridicate, rujul mat tinde sa se decojeasca si lase buzele uscate. Mai indicate ar fi un balsam de buze sau un gloss pentru a face fata cu brio zilelor caniculare.

Pudra

Majoritatea pudrelor de fata, pe timpul verii incarca fata, oricat de bune ni s-ar purea, nu se ” pupa ” cu temperaturile ridicate de afara. O optiune mai buna ar fi spray-urile fixatoare . Acestea ofera acelasi efect si nu creeaza senzatia de incarcare ca atunci cand folosesti pudra!

Voi folositi aceste produse cosmetice pe timp de vara? 


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *