The Colossal Big Shot MASCARA review

Cel mai bun rimel. Maybelline, The Colossal Big Shot

 Care este cel mai bun rimel pentru voi? Ce intelegeti prin ” cel mai bun „? Notiunea este relativa, nevoile mele nu corespund cu ale tale, si viceversa. La acel capitol, pentru mine, stiu ca cel mai bun rimel este cel nou de la Maybelline – The Colossal big shot , si stiu si de ce il numesc ” cel mai bun rimel „, sau mai altfel spus – ” cea mai buna mascara „. Am sa va spun, si am sa va arat, in randurile si imaginile de mai jos.

Maybelline – The Colossal Big Shot

Descrierea produsului :

Mascara pentru efect complet volumizant, de la radacina pana la varfuri. Produsul este dedicat consumatoarelor care isi doresc volum extrem, de la radacina pana la varfuri, dintr-o singura aplicare. Peria big shot imbraca fiecare geana cu un shot puternic de volum . Formula cu colagen aplica cea mai mare doza de colagen pentru un efect complet volumizant de la radacini pana la varfuri.

Nu am mai laudat de secole atat de mult un rimel, precum am laudat aceasta minunatie de la Maybelline! Nu fac parte din „grupul” fetelor norocoase, cu gene dese si alungite, astfel ca, mereu am cautat un rimel care sa le faca pe toate. Cand in sfarsit credeam ca am gasit mascara ideala, dupa 2-3 folosiri… efectul nu mai era acelasi.

The Colossal Big Shot l-am primit in urma cu vreo 2 luni, si recent am mai cumparat doua, unul pentru mine, altul pentru o foarte buna prietena, tocmai pentru ca a fost uimita de efect si l-am gasit si la doar 22 RON. Din prima mi-am zis ca efectul WOW va fi la fel ca si in cazul celorlalte – doar pret de 2-3 folosiri, apoi sigur ma va dezamagi.

M-am inselat!

De fiecare data cand il folosesc, efectul este acelasi – WOW – volum, alungire, separare si definire. Rimelul are periuta din plastic, si chiar de la primul strat genele sunt vizibil alungite si capata volum, dar unul natural. De regula, il dau in doua straturi pentru ca-mi place ca genele sa aiba volum considerabil. Mna, thats me!

The Colossal Big Shot parere

The Colossal Big Shot parere

Dupa cum spuneam, si dupa cum puteti vedea, nu doar alungeste ci separa si foarte bine genele, iar asta da, este un plus pentru mine. Il recomand cu draga inima fetelor care isi doresc gene complet alungite si volumizate.

Pretul este de 37 de RON, il gasiti AICI, insa il puteti gasi si la promotie in DM, asa cum l-am gasit si eu, la doar 22 RON.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Ella spune:

  confirm. si pentru mine este cel mai bun pe care l-am incercat pana acum, nu l-am gasit la DM la reducere, l-am luat la pret intreg dar isi merita pretul. big grin

 2. Catalina spune:

  toate rimelurile de la ei mi-au placut pana acum, astept sa se termine cele doua incepute si il cumpar si eu daca asa il lauzi big grin

 3. Ioana Ciont spune:

  Dacă e așa de bun, să-i dăm o șansă, zic. Chiar o să trec zilele astea pe la DM, sunt curioasă cum ne vom înțelege big grin

 4. Ella spune:

  L-am luat si e GENIAL !!!! jur ca e cel mai bun pe care l-am cumparat, mc mc mc mc alina!!! am sa trimit o poza big grin recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *