unghii negre Jessica Cosmetics

Pasiune declarata pentru unghii negre

  Începând cu machiajul, continuând cu parfumul și cu moda, magia și farmecul negrului seduce. Mereu și mereu. Unghiile negre au șocat și au fermecat din prima clipă în care au apărut. Pentru că negrul este elegant. Mai chic decât aurul, mai durabil decât argintul, negrul transcede moda și își păstrează puterea de atracție. Manichiura black devine un obiectiv, un status, o dorință.

 Negrul, un clișeu? Nicidecum, crede cu tărie Jessica Vartoughian, creatoarea brandului de nailcare Jessica Cosmetics.

„Negrul este o fereastră spre imaginar, este simplu și, totuși, atât de complicat, de divers. Fără negru, lumina nu ar mai fi la fel. Nu ar mai exista strălucire, nuanțe. ”

unghii negre Jessica Cosmetics

Un lac de unghii negru este un accesoriu fashion, foarte cool, care completează un look. Îl pune în valoare. Gândește-te cum ar arăta o rochie roșie completată de o manichiură black nails?

O ojă neagră este densă, bogată în pigmenți, specială. Și îți oferă o strălucire aparte. Pentru că negrul este puternic. Intens. Și mereu pe val.

Manichiura black face parte din instrumentarul de frumusețe a unei femei încrezătoare în sine. Și în puterea sa de seducție. Negrul este la fel de elegant și la o domnița de 15 ani, dar și la o doamnă de 65 de ani. Pentru ca o astfel de manichiură oferă forță și magie purtătoarei sale.

Nu oricine poate și are curajul să poarte negru pe unghii. Însă cine îndrăznește, va descoperi un alt univers al farmecului personal. Al misterului și al magnetismului.

Negrul e rafinat și atrage. Iremediabil. Privirile, atenția, pasiunea. Pentru că black nails sunt o emblemă a noii eleganțe.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Ana. spune:

    si mie imi plac big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *