Refresh instant pentru părul meu – 3 trucuri simple de la hairstylist

 Nu este întotdeauna ușor să pui la punct o coafură impecabilă. Mai ales când ești pe fugă! Vestea bună este că nu ai nevoie de foarte mult timp pentru a da refresh instant părului tău.

Lucian Busuioc, Wella International Top Artist, îți oferă câteva trucuri simple care te vor ajuta să arăți mai bine în câteva minute.

Dacă foloseşti câteva trucuri smart, poţi transforma imediat aspectul părului tău. Este important să ai la îndemână produse de styling versatile, care fac diferența,“ recomandă Lucian Busuioc.

Soluții rapide pentru lipsa volumului

Una din metodele clasice pentru obţinerea volumului la rădăcină este masarea scalpului. O altă soluție pentru a da părului refresh părului între spălari este șamponul uscat. Acesta absoarbe excesul de sebum și reîmprospătează coafura.

Și trucurile smart nu se termină aici. Iată încă un tip de la stiliștii Wella Professionals.

Aplică spumă pentru volum la rădăcini și masează ușor produsul pentru a oferi părului volum instant.

EIMI Root Shot  este o spumă ce oferă volum la rădăcini, dar și fixare. Produsul de styling oferă susținere perfectă. Se aplică la rădăcini foarte ușor și precis și apoi se usucă. Datorită aplicatorului pe care îl prezintă recipientul produsului, poți obține volum exact în zona în care îți dorești.  Nivelul flexibil de fixare oferă coafurii un aspect foarte natural.

Bucle naturale pentru un look chic

Un mod simplu de a obține un look chic  și natural?  Bucle lejere, perfecte pentru zilele de vară.

„Separă părul în mai multe secțiuni și aplică un spray pe bază  de zahăr pe lugimi. Strânge părul ușor cu degetele pentru a crea bucle naturale. Folosește un uscător de păr cu difuzor pentru câteva secunde și vei obține bucle cu aspect natural,”

~ explică Lucian Busuioc.

Strălucire pentru o transformare wow

Un spray pentru strălucire  este soluția perfectă o coafură de impact.

“Strălucirea este un detaliu important pentru ca o coafură să fie remarcată. Aplică un spray pentru strălucire pe lungimea părului. Produsul oferă o finisare strălucitoare și rafinată. În zona rădăcinilor, poți aplica  puțin șampon uscat pentru o textură relaxată,”

~ precizează hairstylistul Wella Professionals.

Preț recomandat spumă pentru volum la rădăcini Wella Professionals  EIMI Root Shot  de la: RON 65

Wella EIMI Root Shot 65 lei

photo : lionesse.com


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.