Produse care ofera flexibilitate si VOLUM parului

 Un păr fin și fără volum dă mari bătăi de cap oricărei femei. Și, nu…nu are nimic în comun cu imaginile glam din reviste sau de la TV, unde fete senzaționale își scutură pe spate coama bogată. Ce soluții ai însă la îndemână? Cum poți să creezi volum coafurii tale?

par volum

Ei bine, după cum știi, Wella Professionals a lansat INVIGO, cea mai noua linie de produse profesionale pentru îngrijirea rapidă a părului. Aceasta este prima noutate, a doua se numește VOLUME BOOST CRYSTAL MASK. Un produs uimitor atît din punct de vedere al designului, cât și a calității ingredientelor. Ei bine, ai de-a face cu o mască tratament transparentă, care oferă flexibilitate și VOLUM părului. Atuul său major constă în tehnologia Spring Force Blend.

Wella Professionals invigo

Odată ce ai pus mâna pe Crystal Mask, nu mai e nevoie de trucurile clasice de uscare a părului cu capul în jos pentru a schița ceva mai mult volum. Aceastea devin istorie. Volume Boost Crystal Mask este primul tratament Wella Professionals transparent pentru îngrijire extra-ușoară pe bază de extract de bumbac. Cu un parfum fresh de tei alb, lemn de santal și mosc, noua mască Invigo dăruiește părului o senzație de îngrijire intensă.

Volume Boost INVIGO este o noua linie ultra-performantă de îngrijire, creată pentru tratarea express a părului. Cu INVIGO Blends, un trio de tehnologii avansate, super ingrediente și vitamine, noile produse de îngrijire revigorează rapid firul de păr. În doar câteva minute, acesta se transformă, revine la viață.

Preț recomandat – 49 lei


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *