Cum scapi de transpiratia excesiva

 Nu stiu cum sunteti voi, insa pe mine ma exaspereaza caldurile infernale ale verii care vin la pachet cu transpiratia excesiva si aspectul ud al bluzei pe care tocmai am imbracat-o. Nu mai spun de mirosul sau mirosul neplacut generat de transpiratia altora. Nu ar trebui sa fie o problema pentru ca antiperspirantele ne vin in ajutor! 

Cum scapi de transpiratia excesiva

Mie mereu imi sare in ajutor NIVEA iar acum cu atat mai mult pentru ca lanseaza noul antiperspirant Dry Fresh, inspirat de activitatile noastre de zi cu zi. Acesta ofera protectie de durata impotriva transpiratiei abundente datorita formulei Dual Active, ce contine ingrediente concentrate delicate cu pielea noastra. Produsul contine 0% alcool si ofera protectie timp de 48H.

De asemenea, NIVEA relanseaza gama de deodorante intr-un nou design, mai feminin si mai modern. Noua gama vine cu produse de tip spray forma supla, asemanatoare unei siluete, fiind usor de tinut in mana si de utilizat. Totodata, acestea au un nou sistem de inchidere-deschidere.

Eu zic sa le incercati si voi daca vreti sa scapati de transpiratia excesiva si sa va bucurati de placerile vietii!

Pre6 maxim recomandat:

Deodorant spray – 10.99 RON/buc.
Deodorant roll-on  – 10.99 RON/buc.

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook ( https://www.facebook.com/NiveaRomania/?ref=br_rs ) si Instagram ( https://www.instagram.com/nivearomania) ale NIVEA România.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Ana. spune:

    te speli des big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *