Ciorapii compresivi și alte lucruri, produse UTILE în sarcină. Experiența mea

Ciorapii compresivi și alte lucruri și Produse UTILE în sarcină. Experiența mea

 Am intrat în febra cumpărăturilor, a pregătirii spațiului pentru bebe, și în stări care diferă de la o zi la alta. Astfel că, punând pe listă diferite lucruri utile pentru venirea șefului suprem, m-a dus gândul și la acea listă cu lucruri și produse utile ÎN sarcină. Adică lucruri care mi-au fost MIE de real ajutor.

Lucruri și produse UTILE în sarcină. Experiența mea

Am să pornesc din start cu ceea ce mie mi-a fost cel mai util, ciorapii compresivi. Având norocul ( eu așa îl consider ) de a fi însarcinată înafara perioadei caniculare ( Thank you, GOD!!! ), am putut să port ciorapi compresivi cu, comprimarea ușoară pentru picioare obosite și pentru a împiedica umflarea lor. Îi puneam lejer de dimineață și nu aveam nici o problemă. În zilele când nu-i purtam mă resimțeam imediat, deci efectul există, în caz că aveți dubii.

Gâsiți variante de ciorapi compresivi scurți, lungi, cu o compresie ușoară sau ridicată, și cu prețuri diferite, evident. Eu am luat varianta până sub genunchi, de la Bebe Tei – 36 RON.

Ceaiul pentru gravide FARES și ceaiul de TEI

Știam de ceaiul pentru gravide FARES încă dinainte de a rămâne însărcinată și a făcut parte din ceaiurile care mi-au fost aproape, și încă-mi este, pe întreaga sarcină. Ce face acest ceai pentru gravide? Este antiemetic (înlătură starea de greaţă, eu nu am avut-o din fericire), îmbunătăţeşte digestia, este diuretic și relaxant. Ceaiul de tei mi-a fost recomandat pentru insomnii și liniștire. Ambele au funcționat și le consider un must în dulăpiorul fiecărei graviduțe!

Tărâțe de psyllium

Tărâțele de psyllium în sarcină te pot salva de constipație! Clar dovedit, inclusiv în ceea ce mă privește. Până la jumătatea celui de-al doilea trimestru nu am avut probleme cu, constipația, dar când au apărut problemele am apelat la o linguriță de tărâțe de psyllium, amestecată în ceaiul de seară. Efectul se produce dimineța, fără crampe și alt disconfort.

PRODUSELE pentru acnee ACNE OUT – BIOTRADE

Am fost mai mult decât fericită să descopăr că produsele pentru acnee care mie mi-au făcut atât de mult bine ( v-am povestit și AICI ), pot fi folosite și în sarcină. Mi-au ținut departe monstruleții și pe cei activați de schimbările hormonale din sarcină i-a îndepărtat imediat!

Aș fi vrut să adaug și mult lăudata pernă pentru gravide dar nu pot. Cea „colăcel” este greu de manevrat pe timpul nopții dacă te foiești de pe o parte pe alta, cum o fac eu ( sau suferi de insomnii), și mai crunt te frustrezi, sau mă rog, mai crunt m-am frustrat eu pentru că sunt multe graviduțe care au adorat-o. Pentru mine acea pernă face parte din categoria lucrurilor inutile, cel puțin pentru somn. Pe timpul zilei o folosesc, n-am sa mint.

Alte lucruri și produse utile în sarcină nu-mi mai vin acum în minte, voi mai adăuga dacă este cazul! Sper să vă fie cu folos.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Anonim spune:

    ajuta mult si ceaiul de papadie , sa nu retii apa

  2. Trandafir Mihaela Anabela spune:

    habar nu aveam de ciorapii compresivi sad de celelalte am auzit dar nu am folosit…din fericire eu de cand ma stiu nu ma constip…iar cu somnul cam greu cand faci pipi din 15in 15min..de arsuri am scapat cu apa minerala happy a recut o gramada de timp caci fata face 3ani in iunie dar imi amintesc toate etapele sarcinii cu emotii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *