Curiozitate

Ba, lamuriti-ma si pe mine cu ceva ce ma tot macina.. de ce barbatii ofera atat de rar flori femeilor? De ce considera ca de ziua noastra am prefera sa primim un inel, o bratara and stuff like that si nu un buget de flori!? o papadie dom`le, nu conteaza, aceeasi fericire va fi!! Si nu pricep de ce nu PRICEPETI desi vi se spune de N ori ,ca noi vrem flori,la zile speciale dar mai ales din senin… flori flori flori!! Da bun, eu ma mandresc la activ cu… 3 buchete primite ( de fiecare data la ziua mea.. din pacate niciodata din senin ) caci si prietenul meu desi stie, face la fel ca si restul barbatilor, imi ia ooorice altceva, fara ocazie, numai flori nu!Si nu,asta nu ma face sa-l iubesc mai putin.


As intelege ca sunt pretentii de-as vrea o masina si vila cu piscina,de-as avea nasul pe sus si-as veni cu mii de pretentii, dar asta, ASTA nu e o pretentie, nu e moft. E vorba de un gest ADORAT de mine, bubu si alte femei, nimic scump si iesit din comun.

Dumnezeule, barbatii astia … si mai spun de noi ca suntem complicate, ca nu intelegem si nu ne inteleg laughing


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. neo1984 says:

  hai ma ca nu e chiar asa de grav.. dar te inteleg.. cred ca raspunsul e simplu.. in nebunia lor, barbatii cred ca florile sunt ceva trecator, chiar daca va sunt pe plac.. si ca poate, poate.. va doriti mult mai mult decat un buchet de flori, dar va e jena sa ziceti.. ergo, ei merg mai departe si incearca sa anticipeze ce v-ati fi dorit cu adevarat.. si dk pot sa vi-l ofere, o fac.. uitand de flori..
  .. cred ca depinde de scala de valori.. eu unul pun accent pe chestile ce tin de suflet, asa ca o floare, in gandul meu, poate avea mai mult valoare decat 1 kil de aur.. si da, ofer flori si fara motiv..
  .. lasa, daca tine omu' la tine, invata in timp..

 2. addicted says:

  Cand vine la tine cu o floare intr-o zi in care ceva te macina, te intristeaza si stie asta.. te luminezi, EU una ma luminez! Pentru ca-mi ofera ceva ce chiar imi place si reuseste sa-mi fure un zambet si sa-mi faca ziua mai frumoasa!happy
  A invatat multe, de asta nu se prea prinde laughing insa imi arata cat si cum ma iubeste si-n alte metode care-mi PLAC happy

 3. TheDreamer says:

  E bine draga mea..daca iti arata si prin alte metode big grin

 4. TheDreamer says:

  Ce urat din partea mea!
  Dau peste mana!
  Nana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.