Bilant – 25, la multi ani mie!

Ciocolata scumpă m-a rugat să spun ce-am primit frumos de ziuluca mea. Frumos la mine însemnând orice fel de gest frumos, intenţie, urare. Lucrurile materiale fără o vorbă bună sunt egale cu 0 pentru mine! Aaaaşa să revenim la listuţă:

Am avut parte de două suprize, dar SURPRIZE, una din partea lui sweets aka LoveDealer de la care am primit un frumos cadou( o brăţărică din argint şi o felicitare hazlie), o carte BUNĂ( specialitatea ei!) de la A dreamer şi ceva dulce, două posturi care mi-au ajuns fix la inimă ,unul de la sisu`scump şi aiurit ( care sper că va citi cărţile pe care i le-am dat!!!) şi unul de la ciocolata sexy şi rea pe care sper să o văd în viitorul apropiat.

Continui lista cu:urările părinţilor care-au întrecut orice urare, mesajele fraţilor mei niţeluş duşi cu pluta, poza de la mare de la frumosul copilaş, un parfumel şi desigur de la A. cele mai frumoase(şi matinale!) floricele, cea mai dulce sărutare ,cel mai frumos zâmbet, cea mai caldă îmbrăţişare şi ……… cea mai dureroasă tragere de urechi, cu dinţii!!! Originală tragere, ă!? + un set superb din argint.

Alte 3 suprize au venit din partea:Gabrielei care mi-a cântat la mulţi ani din Franţa fiiix la ora 12 şi m-a făcut să-mi fie şi mai tare dor de ea, din partea Mihaelei care răcita bocnă cum era a stat şi mi-a urat toate dar TOATE cele bune în numai 24 minute şi din partea lui Suzy care a făcut pe dracu-n 4 să dea de mine!!

Şiiiiiii şi şiiiiiii să nu uit, am primit de la Lusio în premieră o îmbrăţisare serioasă şi o nouă, dar care-mi vine manuşă ,poreclă: cafeLINO! laughing

Nu stau să menţionez acum toate persoanele ce mi-au dat mesaje şi m-au sunat că stam până mâine dimineaţă, cert e că azi telefonul meu a sunat ca la centrală.Pe scurt, am avut parte de o zi de naştere aproape PERFECTĂ, spun aproape pentru că mi-aş fi dorit să fiu aproape de părinţi, de prietenii care sunt departe şi de VOI!

Mulţumesc vouă că m-aţi făcut să fiu toata ziua cu zâmbetul pe buze, mulţumesc vouă pentru toate urările şi gândurile bune! Să vi se întoarcă toate înzecit!!!! big hug

Şi acum mă retrag, Încă mai am de petrecut……… până la 25! hee hee


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Lusio says:

  Ce tare e poza with coffe laughing ahahahaha

  E bine daca ai/avut o zi foarte buna smug O meriti!

 2. LoveDealer says:

  ai dat din casa…. IULOOOOO

 3. addicted says:

  @Lusio: E ca mine dupa 3 cafele! In delir/tremurici dar EXTAZ.love struck laughing
  @LoveDealer: Zic adevarul big grin big hug iar mi-s de pe telefon iar fac gafe gramaticale.

 4. Asa! Sa petreci 3 zile si 3 nopti! smug big hug

 5. […] După ce azi am făcut tot posibilul să dau de ea, sunt sigură că nu se aşteaptă să-i zic şi aici un sincer şi călduros La Mulţi Ani! Am dreptate, Alina? […]

 6. Daniel Rosca says:

  Nu pot decat sa iti urez sa-ti pastrezi current mood-ul. big grin

 7. kiddo. says:

  Sper ca mi-ai pastrat o felie din tortdroolingfrustrated [La ce foame am acum in mine ti l-as manca pe totlove struck]
  La multi ani inca 1 data mami si sa cresti mare mare marekisskisskiss

 8. addicted says:

  @Daniel Rosca: Sper sa mi-l pastrez si sper din suflet sa fie un an mai bun .. sad big hug
  @kiddo.: Mai este tort si pentru tine kiddo, stai linistita. hee hee kisskiss

 9. Paul says:

  a fost ziua ta asa ca trebuia sa fie perfecta..o meriti..fiecare o merita.. big grin tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.