Prieteni cu numele

La ce bun atâţia prieteni? Unul singur e de ajuns, daca te iubeşte ! E mai bine să ai un singur prieten bun, sincer, devotat, care te iubeşte cu adevărat, decat să te încojori cu prea mulţi care îţi sunt prieteni doar cu numele.

“Dificultatea nu e în a găsi un prieten pentru care să mori, ci de a găsi un prieten pentru care merită să mori.” – Homer


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Max Peter says:

  Ştia el, bătrânul, ce ştia….

 2. Cris-Mary says:

  Ai dreptate insa e asa greu sa gasesti un prieten bun..

 3. Creve says:

  Și cât de greu e să găsești acel prieten pentru care merită să mori. Cât de greu este…

 4. Mihaela says:

  Adevarat. Cateodata chiar nu stiu ce a fost in capul meu de am tot cautat prieteni foarte buni, nu mi-a fost de ajuns prietena mea. Si cu ce m-am trezit? Cu multa dezamagire si suparare. Noroc de prietena mea, care a ramas alaturi de mine si m-a sustinut.

 5. ANM says:

  Da, stii parerea mea, cred ca am mai discutat subiectul asta. Ma tot agat de oameni si tot sper sa fiu buna pentru unul singur. Prieteniile astea..

 6. Giulia says:

  dap, la concluzia asta am ajuns si eu (cu alte cuvinte, evidentbig grin) si am inceput sa le dau drumul sa zboare. pentru mine un prieten e la fel de important ca un membru al familiei si eu am cativa pitici pe creier….

 7. Cătălina says:

  Pot să spun că adevăraţi mei prieteni îi pot număra doar pe o mână ! Iar pentru aceşti prieteni, da!, mi-aş da viaţa ! happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.