IUBIREA!

Iubirea este cea mai înaltă frecvență vibraţională. De aceea ,e bine să găsim moduri de a iubi și de a ne afla cât de mult posibil pe frecvența iubirii! Exprimă-ți dragostea față de ceilalți. Știu oamenii din viața ta pe care îi iubești, că îi iubești? Când le-ai spus ultima oară? Și când le-ai arătat; printr-o îmbrățișare, strângere de mână,un zâmbet? Împarte permanent în jur aceste lucruri pentru ca ceilalți să știe permanent că îi iubești !! Este important deși nu credem asta, CONTEAZĂ deși nu credem asta și este de APRECIAT deși nu credem asta.

Deasemenea, iubește-te pe ține însuți! Acordă-ți timp pe parcursul zilei pentru a-ți oferi iubire, acordă-ți ȚIE timp, timp să faci doar ce îți place iar dacă asta înseamnă să gătești atunci gătește, dacă înseamnă să lenevești întins în pat pe-o muzică surdă sau gălăcioasă, liniștitoare sau somnoroasă , FĂ-O, pentru ține! Acordă-ți timp să te privești iar dacă asta înseamnă să te uiți în oglindă și să-ți spui “fraaaaaaaaaaate, azi arăt BETON !! ” fă-o. Dacă nu-ți spui tu, dacă nu-ți acorzi tu ție timp, dacă tu nu te iubești cum aștepți să o facă cei din jurul tău?

Nu aștepta că ceilalți să-ți ofere dragoste!!! Hrănește- te singur ca să îi poți hrăni pe alții ….

Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.” Albert Einstein


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Max Peter says:

  Asta e frumos. E o mostră de gândire pozitivă, e un lucru pe care eu îl apreciez!

 2. Ioana says:

  Ma incarci cu optimism zilele astea.
  kiss Multumesc

 3. NightOn says:

  Îmi place stare ta pozitivă și ceea ce transmiți. Așa este, dacă noi nu ne oferim nimic, de ce alții ne-ar oferi? Și dacă noi nu oferim nimic, de ce avem pretenția să primim ceva? Foarte frumos. Mulțumesc. kiss

  • addicted says:

   M-am inarmat cu buna dispozitie si am luat o pastila vesela cum de altfel fac mereu dupa o cazatura! Si da, nu trebuie sa asteptam sa primim ci sa oferim si sa o facem din tot sufletul!!!!
   big hug

Leave a Reply

Your email address will not be published.