Romantismul sta in lucrurile mici

Cred ca foarte multi dintre noi nu inteleg ce inseamna romantism. Oricine poate cumpara bomboane, flori si bijuterii, nu exista relatie in care sa nu se dea/primeasca acestea. Lucrurile cu adevarat romantice sunt acele lucruri mici pe care le faci in fiecare zi pentru a va arata grija, si faptul ca te gandesti la cel de langa tine.

Modul in care va tineti de mana, atunci cand stii ca e speriat/a sau pastrati ultima bucata de tort pentru el/ea. „Textul” de fiecare zi care se termina cu „Te iubesc” sau „Mi-e dor”. Modul in care el se opreste sa te sarute cand trece pe langa tine. Modul in care iti dedica melodia ei preferata si-ti permite sa-i sorbi din cafeaua de dimineata: spunandu-i ca e frumoasa, chiar si atunci cand ea este transpirata si cu parul ravasit si fara machiaj.

Romantism inseamna sa renunti la serial pentru ca el sa joace FIFA, ca tu sa renunti la emisiunea preferata pentru ca ea sa isi continue exercitiile de Pilates. Romatism inseamna acel dans lent in bucataria ingramadita si sarutatul in graba in masina. Romantismul nu inseamna cumparare unor LUCRURI, romantismul sta in multitudinea de gesturi mici, de efect.

11 gesturi mici si astazi, 11 ani sa prindem jucand FIFA, facand pilates, sarutandu-ne in masina si dansand in bucatarie! La multi ani, noua. Te ador!!!!

Once upon a time there was a boy who loved a girl, and her laughter was a question he wanted to spend his whole life answering.

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. anonim spune:

    Foarte frumos, fericire multa va doresc

  2. Cris-Mary spune:

    Multi ani inainte si multi ani fericiti! big hug

  3. Eva spune:

    Asa o dragoste imi doresc si eu. happy Sa fiti fericiri dragilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *