Genele ombre, trend ce invadeaza Instagram. Iata de ce iti trebuie curaj pentru a incerca genele ombre

Ultimul an a fost vorba despre sprancene, conturarea lor, dimensiunea lor, definirea lor etc., acum a venit randul genelor, insa, nu a orice fel de gene ci a genelor ombre, noua tendinta de frumusete, trend ce invadeaza Instagram. Intradevar, primul pas pentru un look impecabil, natural si curat este un pensat potrivit formei fetei si a ochilor, o definire a sprancenelor dar si indispensabilul complice al privirii: mascara sau… extensiile de gene.

Am aflat de faptul ca este un ” val ” al genelor ombre puricand intr-o seara aplicatia Instagram. Scrooll, scrooll, hashtags, cunoasteti „rutina”. Indiferent daca doriti sa le numiti gene de sirene, gene curcubeu sau gene ombre, aceste extensii ale genelor ar putea fi un trend unic de incercat in aceasta vara. Nu ma credeti? Fiti atenti si la imaginile pe care le voi posta.

La o prima vedere am avut impresia ca aspectul a fost creat cu un rimel colorat, dar se pare ca sunt de fapt extensii ale genelor. Creat de Joanna Keller in Joanna Keller Boutique din Canada, acesta este un trend pe care il puteti adopta daca doriti sa auziti interjectii precum ” oooh, aaaah ” si sa aveti oamenii all over your lashes.

Cum se obtine efectul ombre? Aparent simplu, se coloreaza genele intr-o nuanta puternica fie doar la baza genelor, fie doar pe varf, iar colorarea nu se face cu orice fel de mascara colorata. Aspectul general final tinde sa aiba o tenta de efect de ombre, cu o singura geana care da acel pop of colour.

De ce iti trebuie curaj pentru a incerca genele ombre? Pentru ca la noi este de ajuns sa ai suvitele colorate strident pentru a auzi vorbe, daca mai ai si genele colorate roz sau verde si le fluturi in fata oamenilor, starnesti adevarate furtuni.

Eu nu as avea nici o problema in a le purta, ma definesc pentru ca sunt precum personalitatea mea. Fresh si colorate! Pentru un machiaj de vara lejer si vesel sunt perfecte. Voi ce credeti?

photo: Pinterest


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Natalia spune:

    Nu as avea nici o problema nici eu sa le port doar ca nu ar fi stilul meu happy sa le privesc la alte fete, da.

  2. Amy's Blog spune:

    Genele colorate imi plac, dar sprancenele roz sau blond pui, nu, chiar deloc. big grin Eu inca nu mi-am facut curaj sa-mi colorez parul din cap intr-o nuanta stridenta, desi imi doresc asta de ceva vreme.

    • addicted spune:

      Oh, la partea cu sprancenele roz sau blond pui, te inteleg. Nici mie nu-mi plac.
      Cat despre nuantarea parului intr-o culoare stridenta, why no? You only live once. big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *