produse reperare kevin murphy

Ce produse de reparare a parului marca Kevin Murphy RECOMAND

 Indragitul si apreciatul brand de produse de ingrijire si hairstyle KEVIN MURPHY, a fost lansat oficial in România de catre Top Line la inceputul anului.

Eu am aflat despre acest brand si laudalele produse abia luna trecuta cand am si avut prilejul de a testa unele dintre ele, intrandu-mi pe mana doua produse de reparare a parului. Aceste doua produse, despre care si urmeaza sa va vorbesc, mi-au fost recomandate dupa o atenta „expertiza” facuta firului de par si „istoricul” parului : decolorat, vopsit, etc. .

Inainte de asta vreau sa va spun si voua ce am aflat eu despre Kevin Muprhy si produsele patentate de acesta. Produsele KEVIN MURPHY contin DOAR ingrediente naturale de cea mai inalta calitate. Nu veti intalni parabeni sau suflati!

Vitaminele si aminoacizii regasite in produse repara suprafata exterioara a parului, ingrosand parul si reducand formarea de varfuri despicate. Extractele hranitoare din untul de mango si din cel de murumuru netezesc cuticula firului de par si ofera parului flexibilitate si stralucire.

Produsele Kevin Murphy asa cum va spuneam, nu contin sulfati, parabeni si sunt Cruelty Free – nefiind testate pe animale.  Produsele KEVIN MURPHY curata eficient si indeparteaza toate impuritatile, fara a actiona asupra culorii, longevitatea produselor fiind data strict de extractele din fructe si uleiurile esentiale.

Ce produse de reparare a parului marca Kevin Murphy RECOMAND

Folosesc deja de cateva saptamani samponul Repair-Me Wash pentru reparare si balsamul din aceeasi gama Repair-Me Rinse. Este ideal ca atunci cand alegem produsele de par, sa ramanem pe aceeasi gama atat cu samponul, balsamul dar si cu masca.

produse reparare par Kevin Murphy

  • Samponul Kevin Murphy Repair-Me Wash a fost o reala surpriza pentru mine, om obisnuit sa isi spele curate parul din doua spalari la o baie. Curata si indeparteaza atat de bine impuritatile incat nu este nevoie sa revii cu inca o spalare, cum fac de obicei eu. Miroase M I N U N A T, contine proteine puternice din bambus si aminoacizi de matase si netezeste instant firul de par. De asemenea, nu este nevoie de o cantitate mare de produs, deci cele 250 ml continute sunt de cursa lunga.
  • Balsamul de par Repair-Me Rinse contine extracte de unt de Shea si Aloe Vera, care practic sunt menite sa hraneasca firul de par pentru a-l proteja de deteriorare, a spori manevrabilitatea si pentru a oferi o super stralucire. Este un balsam de par care poate fi folosit pe toata lungimea parului, inclusiv pe scalp, fara a ingrasa parul. Cred ca este singurul balsam conceput astfel. 

Ambele produse literalmente au facut minuni cu parul parul. Nu este nici o exagerare si stiu ca suna a reclama TV dar va spun cu sinceritate ca efectiv parul meu revine la viata, este plin de vitalitate, este hidratat si miroase grozav. Este SANATOS! Se vede si se simte atunci cand trec cu mana prin el.

Sunt mai mult decat multumita de aceste produse de reparare pentru ca intradevar mi-au demonstrat ca fac ce spun! Urmatorul produs pe care mi-l doresc este TRATAMENTUL Re Store care se poate folosi de 1-2 ori pe saptamana ca inlocuitor pentru sampon si balsam.

Produsele de haircare si hairstyle KEVIN MURPHY sunt distribuite in România de Top Line si sunt disponibile in magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro dar si in saloanele partenere Top Line din tara.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Natalia spune:

    pai nu m-ai facut tu pe mine sa-mi iau samponul? laughing) me gustaaaaaaaaa , de la miros la cat de moale lasa parul,nici nu-l intind big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *