Gelul de curatare hidratant CeraVe

Gelul de curățare hidratant CeraVe ajută tenul afectat de tratamentele anti-acneice

 În urmă cu ceva timp v-am povestit în două articole ( here and here ) experiența mea cu ceea ce creează complexe pe viață: acneea. Din fericire, cu ajutorul unor produse, și al altor ” șirelticuri ” relativ banale, am reușit într-o lună să scap de această problemă.

Pe rând, v-am povestit despre impactul problemei asupra psihicului meu și despre tratamentul anti-acneic urmat, dar acum vreau să vă vorbesc despre recuperarea tenului după acest tratament.

Gelul de curățare hidratant CeraVe ajută tenul afectat de tratamentele anti-acneice

După îndelungi căutări și documentare cu privire la experiențele altor persoane în ceea ce privește acneea, mi-am făcut o listă de produse pe care mi-am dorit să le încerc. Printre acestea se afla și gelul de curățare hidratant CeraVe pentru tenul normal / uscat. L-am găsit destul de repede, în farmacia Tei, și de a doua zi am și început să îl folosesc. Norocul meu face ca după două săptămâni să mai primesc un gel de curățare CeraVe.

Ce conține gelul de curățare CeraVe

*CERAMIDE – de fapt, toate  produsele CeraVe conțin ceramide, care sunt absolut necesare pentru sănătatea pielii pentru a restabili și a menține bariera protectivă.

*Acid Hialuronic, Glicerină, Colesterol, Fitosfingozina, Tehnologia MVE

Tehnologia Emulsie Multiveziculară (MVE) este un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-in-apa, ce consta intr-o serie de sfere concentrice de ulei si apa dispuse pe mai multe straturi. 

ingrediente gel de curatare hidratant CeraVe

Produsul este non-spumant, hipoalergenic, non-comedogenic, fără parabeni, are textura unei creme iar în momentul în care îl puneți pe ten s-ar putea să vi se pară ciudată senzația căci este identică, ca atunci când foloseși o cremă hidratantă.

Îmi place nespus de mult ambalajul pentru că este igienic, are pompiță dozatoare, astfel că nu ești nevoit să bagi degetele în produs. De asemenea, a little goes a looooooooooooong way, este nevoie de foarte puțin produs pentru a curăța tenul! Partea excelentă, și bună portofelului, stă în faptul că poate fi folosit pe tot corpul. Eu cel puțin am început să-l folosesc ori de câte ori fac duș căci îmi place cum curăță pielea și ador senzația de hidratare lasată după folosire. Pentru că este hipoalergenic și nu conține parabeni poate fi folosit inclusiv pe pielea celor mai mici dintre noi!

textura Gel de curatare hidratant CeraVe

Cum ajută tenul afectat de tratamentele anti acneice

Dat fiind faptul că tratamentele anti-acneice usucă tenul, oricât de mult încerci să eviți asta, ai nevoie și de produse extrem de hidratante  pentru a restabili PH-ul, a repara și a menține bariera pielii, iar o cremă hidratantă nu este de ajuns, credeți-mă. După doar două săptămâni în care am folosit gelul de curățare CeraVe, de două ori pe zi, tenul meu a început să își revină. Pielea din jurul nasului nu se mai descumează, pielea de pe gât, care este destul de sensibilă și necesită atenție exclusivă, nu mai este aspră, iar pe frunte nu se mai formează „cute” inestetice.  Pot în sfârșit să folosesc din nou fondul meu de ten preferat Dermablend, fără să văd pete și urme pe ten, și fără să mă frustrez maxim.

În continuare îl folosesc pe ten dar alternat cu alte produse și cu toată sinceritatea vi-l recomand. Nu este testat doar de mine, ci și de una din cele mai bune prietene, cu, care, din păcate, am împărțit aceeași experiență urâtă cu acneea.

Preț mediu recomandat 32.74 lei, îl găsiți în farmaciile Tei, bebe Tei, magazinele emag, etc.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Ana. spune:

    l-am luat de black friday la emag pachet cu crema de maini happy inca nu l-am folosit dar sper sa imi fie si mie ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *