Ai fost, eşti şi vei fi mereu..

…. sisu!

Good friends are like brothers and sisters you can choose.

Alintatură noastră păşeşte astăzi cu grijă şi frică pe cifra 25. Noi o ţinem strâns de mână şi îi spunem că este oooook, cu ocazia asta intră şi ea în rândul celor maturi, doar nu va stagna întreaga viaţă la 14 ani, pardon, 24!?

Trecând peste tachinări, îi urez cu mare dragoste surotească, La mulţi ani, şi îi promit că am sa îi stau aproape să o chinui până-i văd părul cărunt! Păi dacă nu o chinui eu, atunci cine? Păi daca nu o ridic eu când se duce singură cu fundul de pământ, atunci cine? Păi dacă nu e ea să se alinte şi să-mi pună pe mecluţă un zâmbet, atunci cine? Pai dacă nu e ea – eroina mea care ştie prea multe, atunci cine? Nimeni altcineva.

Iată că acum fix 2 anişori îşi făcea ziulica la Iaşi cu noi, două persoane pe care le ştia de abia o lună!?Nu ştiu ce a fost în capul ei, dacă o răpeam şi o duceam în Insulele Maldive? Mda, cunoscând-o, sigur ar fi ţopăit de fericire şi nu ar fi tremurat de frică.

Să continuăm seria amintirilor…. acum fix 2 anişori ne-am văzut pentru prima dată, am turnat poze cât pentru 10 ani, ne-am alintat şi maimuţărit de parcă ne ştiam „de-o viaţă”; acum fix 2 anişori ne-am strecurat încet dar sigur, reciproc, una pe sub pielea celeilalte şi de atunci ne-am lipit precum Picătura şi nici apa fierbinte nu ne poate desprinde!

Făi fată, acadică de căpşunele, fideluţă, wireless parolat, fii atentă la ceea ce urmează şi ţine BINE minte, da? TE IUBESC, ştii tu cum şi cât… de la Doamne Doamne şi înapoi! Pentru întregul moment de sinceritate dai de băut ŞI mâncat că-mi dansează stomăcelul Lambada. big grin

No matter what sister forever. 

YouTube previzualizare imagini


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Mărgeluţa spune:

  Asta da, declaratie de dragoste pentru sisterul tau! happy La multi ani si toate cele bune!

 2. Cris-Mary spune:

  La multi ani ..pfuii mai fete ma faceti sa dau apa la soricei pe acirlea …

 3. Delius spune:

  Daca nu eu atunci cine si-ar da viata pentru tineee, cred ca as muuuriii de n-ai fi tuuuuu!! laughing

  ah? ce sisule?! vroiati sa ma duceti in Maldive?! api daca stiam din timp asta veneam mai devreme in Iasi. laughing

  uofff sisule,uite cum trece timpul… si uite ca devenim din ce in ce mai puternice si prietenia noastra se leaga tot mai strans. Eu nu-s perfecta si sunt constienta ca poate nu tot timpul reusesc sa fiu asa cum trebuie, dar tu ma cunosti si stii cum mi-e firea… daca nu arat,asta nu inseamna ca nu simt.

  yep yep… No matter what sister forever! Am zis!

  Multumesc din nou, tie si lui A., pentru cadouas si pentru ziua de ieri,atat cat ne-a permis vremea. laughing

  Ti izbesc (d)in sufletel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *