Exercitii de viata pentru a fi un om fericit

Exercitii de viata pentru a fi un om fericit

 Unii oameni sunt absoluti minunati, iar daca nu crezi asta, inseamna ca nu i-ai intalnit! Gesturile facute fara nici un interes, ci doar cu scopul de a ajuta, ma uimesc si ma bucura.

Darnicia cu, care ofera e surprinzatoare. Nu-si doresc decat sa-i vada pe ceilalti fericiti si linistiti. Acestia aunt acei oameni care nu sunt dependenti de atentie, de lucrurile din jur, de vremea de afara, de alte persoane sau de succesul personal. Traiesc si atat, fara aceste dependente! Si asta-i face minunati, viata simpla, frumoasa si fericita pe care o traiesc.

Fericirea  ar trebui sa fie starea noastra naturala, dar uitam deseori sa fim naturali, suntem doar masti puse pe Eul nostru, nu mai stim deloc cine suntem. E totusi momentul sa le dam jos, una cate una, ca sa putem sa fim iar fericiti, autentici. Suntem singurii responsabili de propria ta programare mentala!

Astfel ca, invata cateva exercitii de viata pentru a fi un om fericit. Sunt exercitii simple, banale dar de efect.

Admira. Gaseste ceva de admirat in orice persoana care-ti iese in cale.
Recunostinta. Fii recunoscator pentru ceea ce ai si ofera si altora
Fii multumit. Multumeste pentru toate lucrurile frumoase din viata ta, fa curatenie in jurul tau si vei face si in interior
Relaxare. Relaxeaza-te in natura, fa exercitii de relaxare de cateva ori pe zi
Concentrare. Concentreaza-te pe prezent, fii constient de ceea ce simti in fiecare (cat mai multe) momente ale zilei si fii fericit
Munceste. Munceste dar fa din munca o joaca. Elibereaza-ti creativitatea. Noteaza ideile „traznite”, la un moment dat le vei „prinde” sensul – iti vei da seama de ceea ce iti transmite subconstientul tau.

Fericirea se invata!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Chiar asa! Nimic nu te face mai fericit decat sa-ti ulegi roadele propriei munci, sa primesti si sa oferi la randul tau recunostinta binemeritata si sa te imbogatesti din tot ceea ce iti arata natura.

  2. Natalia spune:

    Incerc…

  3. Izabela spune:

    Cât de simplu pare şi chiar este, şi totuşi nu înţeleg de ce ne vine atât de greu să parcurgem nişte paşi atât de uşori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *