lectiile de viata

Lectiile de viata se predau fara profesor

 Nu de putine ori viata continua sa ne dea lectii pe care nu vrem sa le invatam. Suntem insa nevoiti sa o facem, ca apoi sa devenim recunoscatori ca am facut-o. Fiecare zi este o lectie, iar lectiile de viata, din pacate sau din fericire, se predau fara profesor.

Sunt frustrante hopurile, asa-i? Obstacolele sunt obositoare si lucrurile care vin val-vartej, de multe ori, sunt greu de controlat. Te agita ce ti se intampla, te panicheaza, si poate te si inspaimanta. Uneori nu conteaza gravitatea lor, cat cantitatea lor si momentele in care apar… Mereu la momentul nepotrivit.

Ai momente de claritate, cand stii ce ai de facut, cum sa le pui in ordine, si momente cand… esti total pierdut si depasit. Adunate toate parca-s menite sa iti dea planurile si viata peste cap… Doar PARCA! Caci scopul lor e cu siguranta altul. Care este? aflam tarziu… la timpul lor.

Nu ne putem construi personalitatea decat insusindu-ne lectiile vietii.

Experienta obstacolelor si greutatilor din viata tin de o scoala unde lectiile costa foarte scump. Sper, SPER, sa ajungem cu totii sa intelegem ca obstacolele chiar sunt lectii, nu piedici! Viata-i o lupta continua, luati-o ca atare, cu, capul sus si inima deschisa.

Zile bune vor veni!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Ella says:

    Foarte frumos si adevarat. Poate pe moment blamam universul sau pe cineva de sus, de tot ce ne este dat, fie ca este ceva mic sau major, dar mai tarziu descoperim ca menirea acelor rele a fost sa fie mai tarziu mai bine, sa ne caleasca.

  2. Anonymous says:

    nu au nici dex si nici harti, nici scurtaturi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.