SLOW ÂGE VICHY, produsule care corecteaza si incetinesc aparitia semnelor de imbatranire a tenului

Slow Âge de la VICHY este gama de produse care corecteaza si incetineste aparitia semnelor de imbatranire a tenului, asociate cu expozomul, pentru un ten cu aspect sanatos si intinerit.

 *Expozomul reprezintă totalitatea factorilor de mediu care influenţează starea biologică a organismului de-a lungul vieţii;raze UV, poluare,stres, oboseală etc.

Noua gama de ingrijire Slow Âge cu SPF 25, corecteaza de la liniile fine pana la riduri, de la lipsa uniformitatii tenului la aparitia petelor pigmentare, de la lipsa elasticitatii la pierderea aspectului plin al tenului. 

Vichy a introduc pentru prima data intr-o produs Baicalina, extract antioxidant din radăcina, cu Bifidus, probiotic derivat cu efect de fortifiere si Apa Termala Mineralizanta Vichy. Cu SPF 25.

Eficacitatea acestui produs a fost testata pe 120 de femei: jumatate au folosit Slow Âge, iar cealalta jumatate a folosit produsele din rutina lor de ingrijire zilnica, astfel, s-a dovedit clinic faptul ca Slow Âge incetineste aparitia a 5 semne de imbatranire. Rezultatele fiind vizibile dupa doar 8 saptamani.

Dupa aplicare, tenul se simte hidratat si este si protejat si zi dupa zi, acesta se recupereaza mai repede. Bariera cutanata a pielii este fortifiata, iar tenul capata un aspect sanatos si intinerit.

Practic, Slow Âge cu SPF 25 este un produs ce nu trebuie sa ne lipseasca, chiar si pentru a preveni aparitia ridurilor!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Ioana Ciont says:

    Până acum mm citit păreri bune despre acesta, am impresia că va fi unul dintre produsele-vedetă ale gamei Vichy pentru îngrijirea tenului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.