cum se trateaza arsurile la stomac in sarcina

SIMPTOME DIN TRIMESTRUL 2. Arsurile la stomac în sarcină. Cum se tratează arsurile la stomac

 Cum în mod evident v-ați dat deja seama astăzi este despre cum a fost trimestrul 2 și ce simptome am avut eu în trimestrul doi. Tot nu mă pot plânge de nimic colosal, de dureri, senzații sau panică, trimestrul 2 a fost ca și primul, ușor și insesizabil, cu mici excepții, astea fiind arsurile la stomac.

SIMPTOME DIN TRIMESTRUL 2. Arsurile la stomac in sarcina

Insomniile au continuat, dar cred c-am început să le iau ca un firesc, astfel că, nici nu merită menționate. Un ceai de tei, o baie călduță și un masaj făcut de soț ajută mult. Slavă Domnului că am un soț care mi-a oferit masaj și fără să-i cer.

Arsurile la stomac însă m-au bâzâit crunt și nu doar când mâncam ceva, ci și din senin. Senzația de du-te vin-o pe esofag este câh rău!!! Eu suport durerile, dar senzațiile le detest. Totuși, de ce apar apar arsurile la stomac în sarcină? Multe dintre femei se confruntă deja cu această problemă și dinainte de sarcină, dar majoritatea le capătă in trimestrul 2 sau 3.

 În primul rând, corpul tău se confruntă cu o intensificare a producţiei de progesteron. Acest hormon relaxează muşchii, pentru a ajuta organismul să se pregătească pentru naştere. Din păcate, progesteronul nu face discriminare şi destinde toţi muşchii din corp, inclusiv sfincterul de la intrarea în stomac. Întrucât acesta devine mai relaxat, alimentele şi acidul se pot întoarce mult mai uşor înapoi în esofag, astfel provocând arsurile.

Al doilea motiv devine mai evident pe măsură ce copilul creşte. E o problemă de spaţiu. Nevoia copilului de a-şi face loc devine tot mai mare, micuțul împingând orice găseşte în drum şi punând presiune asupra tractului digestiv. Astfel, acidul poate ieşi mai uşor din stomacul aflat sub presiune.

~ totul despre mame

Cum se tratează arsurile la stomac?

De regulă se spune că trebuie să eviți alimentele declanșatoare: grăsimi, prăjeli, ciocolată, băuturile carbogazoase, cafeaua, etc. . Dar ce te faci când ești ca mine și apar din senin? DISCUȚI CU MEDICUL!

După o discuție cu doc., am ajuns la farmacia Tei și mi-am luat NEOBIANACID de la Aboca ( cu poliprotect pentru aciditate si reflux ). Cu o singură pastiluță scăpam în 15 minute de orice senzație de arsură, astfel că le-am ținut aproape. Prea mare a fost bucuria că le-am descoperit. Se pot consuma maxim 3 pe zi și poate fi utilizat pe perioade lungi de timp! Desigur, repet, discutați cu medicul vostru înainte de a lua orice supliment pentru orice afecțiune.

Acestea fiind spuse, dacă și voi vă confruntați în sarcină cu arsuri la stomac, aflați că sunt absolut normale și că pot fi diminuate foarte ușor!

 


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.